Вівторок, 15 жовтня 2019 15:07

Isuzu показав тягач майбутнього

Isuzu збирається представити концепт-арти нової інноваційної вантажівки Isuzu FL IR на міжнародній виставці автомобілів в Токіо.

Isuzu виклала на свою офіційну сторінку в інтернеті малюнки нової моделі вантажівки FL IR. За малюнками стає ясно, що нова машина не буде звичним вантажним автомобілем – повідомляє SpecMachinery.com.ua з посиланням на car.ru

Але крім зовнішніх виду, представлена ​​модель вантажівки буде оснащена новою розробкою компанії - технологією безпілотного управління «Shōtai», що в перекладі означає «Взвод». Даний термін лише недавно потрапив в словники автомобільних брендів. Він означає зв'язування колони з 2-3 вантажівок за допомогою спеціального зв'язку та автоматичної системи підтримки руху в єдину команду. Попереду йде вантажівка, що виступає лідером, який відповідає за швидкість пересування і повідомляє про дорожню ситуацію. "Хвіст", в свою чергу, моментально реагує на отримані сигнали і вінтажівки починають автоматичне пристосування до руху лідера.

Варто зазначити, що для керування подібним «взводом» знадобиться всього 1 людина, яка і буде лідером колони. Технологію ще належить допрацьовувати в найближчі 5-10 років, а зараз її випробовують безліч світових брендів.

Зображення інтер'єру IR IR ще не опубліковані, хоча в прес-релізі компанії говориться, що компоновка салону залежить від того, чи знаходиться автомобіль в повністю безпілотному режимі або рухається під керуванням водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: