Середа, 09 жовтня 2019 10:00

IVECO випустив «вантажівку для Апокаліпсису»

SpecMachinery.com.ua, вже розповідав про те, що на найбільшій виставці спецтехніки Bauma, що проходила в Мюнхені, IVECO представив новий Daily 4х4.

Як розповіли в компанії, новий IVECO Daily є частиною лінійки автомобілів IVECO найсвіжішого покоління, в яку входять автомобілі, принципами яких є універсальність, міцність і високий комфорт водіння - передає SpecMachinery.com.ua.

При цьому в лінійці з'явилися нові повнопривідні конфігурації, ексклюзивні для свого класу.

І ось, виробник представив новітню модифікацію, яка, за його словами, «є найкращим транспортним засобом в разі апокаліпсису».

Вантажівка може похвалитися хорошими кутами заїзду, невеликими передніми і задніми звісамі, постійним повним приводом.

Під капотом авто сховався 3,0-літровий турбодизельний двигун IVECO F1C Euro VI потужністю 180 к.с. і 430 Нм крутного моменту разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Корисне навантаження моделі – до 2,5 тон, в наявності – дві версії кабін.

Нажаль, презентація цієї машини відбулася в Австралії. Тобто, це "праворульна" версія. Стосовно пропозицій на інших ринках саме цієї версії - інформація наразі відсутня.

Нагадаємо, широкий модельний ряд нових IVECO Daily включає моделі 3,5, 5,5 і 7,0 тонн, а також фургони в версіях GVW 5,5 і 7,0 тонн з вибором пакетів для бездоріжжя. Об’єм кузовів фургонів пропонується в діапазоні від 9 до 18 куб.м.

Водії також можуть скористатися такими функціями, як дискові гальма з ABS і Electronic Stability Program (ESP), спеціально розробленими для автомобіля 4x4, щоб гарантувати максимальну ефективність гальмування і довговічність.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: