П'ятниця, 27 вересня 2019 18:39

За продаж вантажівок Howo в Україні взялась нова компанія

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажівки з Китаю ще не можуть позмагатися за лідерство в будівельному сегменті, але прикладають до цього немало зусиль.

Нагадаємо, вантажівки Howo – це бренд китайської державної компанії China Sinotruk International CO., LTD. Свій визначальний шаг у бік ринку України вони зробили в 2016-2017 рр., почавши активно залучати дилерів.

У той час, як світові європейські та американські бренди час від часу відкривають нові технічні центри, китайці залучають до продажів все нові і нові компанії. Наразі вантажівки Howo можна знайти і у ДП «АвтоМАЗ-Украина», і у «Agsolco Україна», і у «Дробмаш-Україна», і ще у декількох компаній.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі за продаж вантажівок Howo в Україні взялась ще одна компанія – «Аларіт-Пром». І в вересні – вже реалізовані дві вантажівки Howo A7 – про це компанія розповіла на своїй сторінці ФБ.

Нагадаємо, в минулому році вантажівки Howo посіли третє місце в будівельному сегменті: в 2017 р. була реалізована 121 вантажівка. На другому місці був Ford - 170 одиниць, а лідерство вже який рік утримував МАЗ з 181 одиницею проданої техніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: