Понеділок, 19 серпня 2019 13:06

Scania представила новий двигун для вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка стане п’ятим представником у лінійці 13-літрових моторів.

Модельний ряд 13-літрових двигунів Scania поповнився ще однією версією потужністю 540 к.с. Це п’ятий двигун у 13-літровій лінійці. Даний мотор ідеально підходить для тих перевезень, де потрібна потужність та легка вага. Силовий агрегат дозволяє економити до 2% пального завдяки низькому коефіцієнту тертя, новій турбіні та розумним допоміжним функціям, розповіли SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

«Дотримуючись своєї обіцянки завжди розробляти рішення для задоволення вимог наших клієнтів, ми зрозуміли потребу у більш потужній версії 13-літрового двигуна, - коментує Александр Власкамп, старший віце-президент, керівник підрозділу вантажівок Scania. – Наші рядні шестициліндрові двигуни є лідерами на ринку з точку зору паливної економічності. Вантажівки Scania з 13-літровими двигунами три роки поспіль завойовували титул Green Truck у Німеччині, і це дуже велике досягнення».

Наразі Scania пропонує п’ять різних потужностей та експлуатаційні показники у шестициліндровій версії Євро 6: 370, 410, 450, 500 та 540 к.с. Нова 540 версія має ту саму технологію, що й 500 к.с., наприклад, фіксовану геометрію турбіни з шарикопідшипниками замість опорних підшипників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: