П'ятниця, 02 серпня 2019 19:40

Scania отримала рекордну виручку за результатами півріччя

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, важливу роль в цьому зіграли вантажівки нового покоління.

Scania підвела підсумки своєї роботи за перше півріччя 2019 року. Чиста виручка від продажів досягла рекордного рівня 77,3 млрд шведських крон, тим самим додавши 17% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (66,228 млрд шведських крон). Операційний прибуток збільшився на 36% – до 9 444 млн шведських крон (роком раніше 6,950 млн).

«Scania збільшила свої чисті продажі до рекордно високого рівня в 77,3 млрд шведських крон за перші шість місяців 2019 року, збільшившись на 17 відсотків у порівнянні з попереднім роком. Прибуток зріс до нового небувалого максимуму в 9,444 млн шведських крон, що дало операційну маржу в 12,2%. Більш високий обсяг транспортних засобів і послуг, валютний ефект і більш сприятливе поєднання ринків позитивно вплинули на прибуток.

Попит на вантажівки в Європі залишається високим. У Латинській Америці тенденція попиту відображена триваючим відновленням попиту в Бразилії. На попит в Євразії негативно вплинуло уповільнення темпів зростання в Росії. В Азії замовлення впали в порівнянні з попереднім роком в основному на Близькому Сході. Попит на автобуси дещо сповільнився через більш низький рівень споживання на Близькому Сході. В галузі моторобудування попит дещо знизився порівняно з попереднім роком.

Протягом першого півріччя 2019 року в автопарках клієнтів як і раніше спостерігається високе завантаження потужностей, а дохід від послуг склав рекордно високий SEK 14.3 млрд, збільшившись на 9%. Фінансові послуги зберегли тенденцію до підвищення прибутковості і принесли операційний прибутку в 737 млн шведських крон.

З трохи більше ніж 19,4% європейського ринку, Scania займає лідируючі позиції в статистиці реєстрації вантажівок понад 16 т в першій половині 2019 року. Успіх в основному пояснюється хорошим прийомом нового покоління вантажівок Scania. Протягом року Scania R 450 виграв престижну нагороду Green Truck Award 2019, як найекономічніший і сталий комерційний автомобіль в своєму класі. Отже, Scania завоювала нагороду третій рік поспіль», – прокоментував результати продажів Хенрік Хенрікссон, президент і генеральний директор Scania.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: