П'ятниця, 02 серпня 2019 13:47

Kamag представила нову кабіну для вантажівок Wiesel

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, головними перевагами нової кабіни є зручність експлуатації та комфорт водія.

Німецька компанія Kamag випустила нову кабіну для вантажівок-ранжувальників Wiesel, які раніше поєднувалися тільки з кабіною Mercedes-Benz Atego.

Нова кабіна має велику площу лобового і заднього скла, а також в кабіні відсутній стійка, що покращує оглядовість з автомобіля. Як повідомляють в Kamag, загальна висота транспортного засобу разом з кабіною Kamag становить 2273 мм, в той час як з кабіною Mercedes-Benz Atego – 3 метри.

Вантажівка-ранжувальник з новою кабіною отримала дизельний мотор Deutz об’ємом 5.1 л, його потужність дорівнює 129 кВт, а крутний момент – 2200 об/хв. Витрата палива, як відзначають в компанії, на 20% менше, ніж з кабіною Mercedes-Benz Atego.

«Головними перевагами кабіни Kamag є зручність експлуатації і комфорт водія. Тепер він може заходити в кабіну буквально з чашкою кави в руці», – заявив керівник проектів продажів Wiesel Пітер Бреннер.

Виробник передбачив максимально занижене положення сходинки – одна вхідна підніжка розташована на висоті 450 мм. Крім цього, нова кабіна від Kamag має збільшений інтервал технічного обслуговування, що дорівнює 1000 робочих годин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: