Понеділок, 08 липня 2019 13:10

Mercedes-Benz завершив формування «Автопарку інновацій»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, остання тестова електрична вантажівка з випробувальної програми була передана транспортній компанії.

Mercedes-Benz продовжує практичні тести електричної вантажівки eActros в реальних умовах. Напередодні останній, десятий, автомобіль із тестової програми «Автопарк інновацій» був переданий логістичній компанії Nagel-Group. Нагадаємо, що перший eActros в рамках цієї серії тестів почав використовуватись в реальних умовах ще у вересні 2018 року. Планується, що після завершення випробувань, з 2021 року електричні вантажівки Mercedes-Benz зможуть використовуватись в містах для перевезення вантажів на невеликі відстані.

18-тонна вантажівка із запасом ходу до 200 км, яку передали Nagel-Group, обладнана рефрижератором. Вона використовуватиметься для доставки продуктів у супермаркети Гамбурга. Оскільки автомобіль не викидає в атмосферу жодних шкідливих речовин, він може перебувати у зонах, де заборонений проїзд машин з дизельними двигунами. Підзаряджати батареї електрична вантажівка буде вночі в автопарку підприємства.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: