П'ятниця, 19 квітня 2019 13:10

Ford серйозно налаштований перевести Transit на електрику

SpecMachinery.com.ua вже розповідав про концептуальний Ford Transit Smart Energy - повністю електричний мікроавтобус, випробування якого будуть проводитися в цьому році. А тепер Ford розповів про розширення практичного застосування авто.

Нагадаємо, Ford Transit Smart Energy здатний проїхати до 150 км після 4-годинної зарядки. У конструкції автомобіля застосовані енергозберігаючі та енергогенеруючі інновації - від сонячних панелей до систем, що використовують тепло, яке виділяється при роботі двигуна і трансмісії.

Як розповіли в компанії, в даний час Ford робить ставку на електричні Transit для міських перевезень - передає SpecMachinery.com.ua. Повністю електричні Transit будуть пропонуватися з різними видами кузова - і у вигляді пасажирського мікроавтобуса, і для перевезення вантажів.

«При цьому новинка буде мати якістю і надійністю, традиційно асоціюються з автомобілями сімейства Transit. Електрична силова установка забезпечить прийнятну для міського використання дальність пробігу на одній зарядці, яка залишиться незмінною при будь-яких погодних умовах і не буде значно змінюватися протягом усього терміну служби автомобіля» – кажуть в компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: