Понеділок, 08 квітня 2019 16:27

Renault Trucks розширює функції безпеки вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, французький виробник пропонує нові функції для своїх вантажівок C і K серій, які дозволять підвищити безпеку водіння як у місті, так і на будівельних майданчиках.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks пропонує 5 нових функцій, які доповнять вже існуючі системи безпеки.

  • Аварійний гальмо на зупинці - знижує ризик непередбаченого руху транспортного засобу, коли водій залишає кабіну на зупинці;
  • Покращена оглядовість водія за рахунок скла в нижній частині з боку пасажира;
  • «Невидимі» області скорочуються за допомогою камер спостереження та датчиків, встановлених навколо транспортного засобу;
  • Зовнішній динамік - попереджає оточуючих про маневри автомобіля;
  • Динамік повторюють візуальні індикатори, розташовані зовні кабіни.

Ці системи безпеки будуть пропонуватися на додаток до тих, які вже доступні в лінійці Renault Trucks, такі як автоматизована система екстреного гальмування (AEBS), попередження при загрозі прямого зіткнення (FCW), система попередження про вихід зі смуги руху (LKS), адаптивний круїз-контроль (ACC), електронна система контролю стійкості (ESC) та електронне гальмо (EPB), що автоматично включається при зупинці двигуна. Для безпечного водіння на будівельних майданчиках вантажні автомобілі для будівельних полігонів в стандартній комплектації оснащені позашляховим пакетом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: