Четвер, 14 березня 2019 13:14

Новий кар’єрний самоскид Scania XT представлять в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рамках виставки Heavy Duty 2019 Scania представить новий самоскид Scania G440 8x4 з кузовом KH-Kipper для гірничої промисловості. 

Важкий кар’єрний самоскид Scania G440 8x4 серії Scania XT характеризується такими атрибутами, як дуже масивна, міцна передня частина, жорсткі кожухи дзеркал. Бампер забезпечує кут атаки приблизно 25 градусів, залежно від конфігурації та вибору шин і шасі – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

У поєднанні із захисним щитом моторного відсіку та захисними решітками фар, версія XT має надзвичайно надійну та жорстку передню частину, яка легко витримує удари чи зіткнення з об’єктами без серйозних пошкоджень несучої структури.

По центру кабіни є тягловий буксирний палець, розрахований на 40 тонн. Він потрібен, якщо вантажівкою потрібно буксирувати якийсь об’єкт або витягти саму вантажівку, якщо вона зав’язла.

Самоскид Scania G440 8x4 XT оснащено двигуном потужністю 440 к.с. та новою підсиленою коробкою передач із системою Scania Opticruise – це механічна 14-ступенева (12+2) коробка з системою автоматичного перемикання передач, адаптована для використання в умовах підвищеної складності. Коробка має гальмо на проміжному валу, що дозволило суттєво підвищити швидкість перемикання та відповідно мінімізувати втрату потужності під час перемикання, що критично для роботи із повним завантаженням. Система завжди обирає ту передачу, яка відповідає робочим умовам, це зменшує витрати пального, збільшує продуктивність, а також строк служби трансмісії, шин та гальм.  Також в комплектацію включено ретардер Scania  - це додаткова гальмівна система з максимальним гальмівним моментом 4100 Нм.

Передатне число головної передачі – 7.63 – дозволяє завантаженому автомобілю долати великі схили, а наявність міжколісних та міжосьових блокувань і спеціальна кар’єрна гума забезпечує ефективну роботу в навіть дуже поганих умовах експлуатації.

Рама з подвійним лонжероном на всю робочу довжину 17.5 мм – більша, ніж у будь-якого іншого виробника у даному класі автомобілів.

Кузов польського виробника KH Kipper призначений для перевезення скельних порід,  руди, розкривних порід. Виготовлений із високоміцної сталі Hardox 450, яка стійка до абразивних та ударних навантажень. Щоб виключити пошкодження кабіни та підвищити безпеку при завантаження гірських порід, кузов оснащується довгим захисним козирком.

Презентація нового важкого самоскида Scania G440 8x4 серії Scania XT відбудеться в рамках виставки Heavy Duty, м. Київ, 19-21 березня 2019 р.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: