Четвер, 18 квітня 2019 18:40

На ринку електровантажівок з'явився новий гравець

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, американська компанія Nikola Motors Company, яка відома по розробці вантажівок на водневих елементах, представить повністю «електричну» модифікацію нового вантажівки.

Про це повідомили в офіційному Twitter компанії. Презентація відбудеться на заході Nikola World 2019 у квітні цього року в Арізоні (де і розташований офіс Nikola Motors).

Силова установка є спільною розробкою Bosch і Nikola Motors. За попередніми даними, електровантажівки Nikola отримають акумулятори на 500 кВт, 750 кВт і 1 МВт (розроблені Bosch), і будуть призначатися для роботи на коротких і середніх дистанціях.

Нагадаємо, електричним приводом оснащені моделі Nikola One і Nikola Two - з живленням від водневих елементів. У квітні ж компанія представить нове покоління машин Nikola Tre - і відразу в двох модифікаціях - передає SpecMachinery.com.ua.

«Ми не відходимо від розробок в області водню, ми просто розширюємо пропозицію. Обидва напрямки не конкурують між собою: вантажівки на водневих елементах призначені для далеких маршрутів, а на акумуляторах - для використання в містах і передмістях» - розповіли в компанії.

Нагадаємо, як ми вже писали, Volvo почала перші поставки електричних вантажівок для клієнтів в Європі. Серійне виробництво вантажних автомобілів Volvo FL Electric і Volvo FE Electric для європейського ринку буде запущено в другій половині 2019 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: