Неділя, 15 листопада 2020 11:00

Прикордонники отримали мобільний комплекс, який виявляє порушника на відстані 4 км

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на українсько-польському кордоні презентували мобільний тепловізійний комплекс.

На ділянці відділу прикордонної служби «Краківець» Львівського прикордонного загону показали як в охороні українського кордону задіяні мобільні тепловізійні комплекси спеціального призначення на базі автомобіля підвищеної прохідності TORSUS PRAETORIAN

Мобільний тепловізійний комплекс дає можливість цілодобово провадити спостереження. Оператор обладнання виявляє порушників кордону та повідомляє про них.

Даний комплекс може працювати в автономному режимі не менше трьох днів. Для його обслуговування потрібно три людини. Попередньо вони проходять спеціальне навчання.

Використання апаратури комплексу дає можливість виявляти осіб на відстані понад 4 км, а транспортний засіб – за 12 кілометрів від точки свого розташування.

Також мобільний тепловізійний комплекс здатний здійснювати приховане переміщення по дорожній інфраструктурі та бездоріжжю (включаючи лісисто-болотисту місцевість та водні перешкоди), в тому числі у темний час доби з вимкненим штатним освітленням. Ідентифікувати виявлених осіб можна на відстані понад 500 метрів, легкову автівку – за 1500 метрів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вересні 2020 року Львівський прикордонний загін отримав чотири мобільні тепловізійні комплекси спеціального призначення на базі автобусів підвищеної прохідності Torsus Praetorian 4х4.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: