Понеділок, 09 листопада 2020 11:28

Нацгвардія отримала бані на «МАЗах»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» передав Національній гвардії України чотири пересувні банно-пральні комплекси на базі двовісних причепів МАЗ-837810. Загальна вартість контракту склала 10,9 млн грн (з ПДВ).

Про це повідомляє ukrmilitary.com. Пересувний банно-пральний комплекс (ПБПК) призначений для миття особового складу і прання речей у відриві від пунктів постійної дислокації. ПБПК складається з пральні, роздягальні, відділення для миття та технічного пункту.

Технічний пункт площею 4,4 кв.м має окремий вхід і повністю ізольований від інших відділень. Тут розміщений дизель-генератор 380В (220В), потужністю 40 кВт; автономний обігрівач (4 кВт); насосна станція потужністю 1,3 кВт та продуктивністю 100 л/хв; розподільчі щити для внутрішніх і зовнішніх підключень; електричний котел (4 кВт); ємність води на 2000 л з можливістю швидкого зливу води. Площа пральні 3,7 кв.м, функціонально поєднана з роздягальнею і має загальний вхід. Тут встановлені 2 професійні пральні машини (по 8 кг білизни) та 2 сушарки, також розраховані на 8 кг кожна.

Як передає SpecMachinery.com.ua, в приміщенні пральні змонтований твердопаливний бойлер з водяним кожухом навколо топки, який функціонально поєднаний з електричним котлом (4 кВт), що може бути як резервним так і основним водонагрівачем.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: