Четвер, 14 травня 2020 10:30

ЗСУ з початку року отримали понад 300 одиниць броньованої техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, сюди входять як нові, так і відремонтовані та модернізовані одиниці техніки.

Протягом січня-травня 2020 року підприємства бронетанкового дивізіону ДК «Укроборонпрому» передали Міністерству оборони України понад 300 нових, відновлених та модернізованих одиниць різної броньованої техніки. Про це повідомив заступник генерального директора з виробництва ДК «Укроборонпром» Ігор Фоменко.

«В цілому за 1 квартал 2020 року підприємствами, діяльність яких координується Управлінням бронетанкової техніки «Укроборонпрому», виконали план товарного випуску продукції на суму понад 1,7 млрд грн. У порівнянні із аналогічним періодом минулого року – це ріст приблизно у 2,5 рази! Нашими чемпіонами стали Київський бронетанковий завод, Завод ім. Малишева та Харківське КБ машинобудування ім. О. Морозова – ці підприємства продемонстрували найбільш помітне збільшення товарного виробництва продукції, в тому числі, завдяки зміні керівництва цих заводів та новим підходам до управління, які ініціював «Укроборонпром», – повідомив заступник генерального директора «Укроборонпрому» з виробництва Ігор Фоменко.

Зокрема, у січні-квітні 2020 року обсяг товарного випуску на цих підприємствах склав:

ДП «Київський бронетанковий завод» – 406 млн грн, що майже у 4 рази більше ніж за аналогічний період минулого року. Серед іншого, передали МОУ: у січні – 25 відремонтованих танків Т-72, у березні – 6 капітально-відремонтованих Т-72 та у травні – 9 відремонтованих бронетранспортерів БТР-80.

ДП «Завод ім. Малишева» – 301 млн грн, у 2,4 рази більше ніж за аналогічний період минулого року. Серед іншого, у поточному році на заводі Малишева виготовлено 26 танкових двигунів: у січні – 6, у лютому та березні підприємство – по 10 щомісяця.

ДП «ХКБМ» – 391 млн грн, у 1,9 рази більше ніж за аналогічний період минулого року. Серед іншого, передали МОУ: у січні – 4 бронетраспортери БТР-4Е, у лютому -3, у березні – 4, та у квітні – 5 бронемашин, відповідно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: