Вівторок, 03 листопада 2020 12:25

Mercedes-Benz V-Class отримав інноваційну пневмопідвіску AIRMATIC

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка також буде доступна для моделей EQV, Vito Tourer, eVito Tourer та кемпера Marco Polo.

Минулого року під час фейсліфтингу Mercedes-Benz V-Class отримав новий дизайн передньої частини, розширений перелік систем безпеки та допомоги під час керування, новий чотирициліндровий дизельний мотор та автоматичну коробку передач 9G-TRONIC. Цього року перелік обладнання преміального мінівена доповнила пневматична підвіска AIRMATIC.

Завдяки їй автомобіль став ще більш комфортним під час пересування будь-яким дорожним покриттям, зменшився рівень шуму, покращилась паливна економічність на великих швидкостях, а також машина отримала моживість ще більшого підлаштування під потреби власника, завдяки додатковим режимам водіння. AIRMATIC постійно відслідковує якість дорожного покриття та рівень зчеплення з дорогою та змінює налаштування підвіски.

Водій Mercedes-Benz V-Class може обрати один з чотирьох режимів підвіски - Comfort, Manual, Sport або Lift. У перших двох режимах кліренс автомобіля має стандартне значення, але на швидкості вище 110 км/год дорожний просвіт зменшується на 100 мм, що покращує показники аеродинамічного спротиву та, відповідно, паливну економічність. У режимі Sport машина має зменшений на 10 мм кліренс вже на невеликих швидкостях. У режимі Lift дорожний просвіт Mercedes-Benz V-Class можна збільшити на 35 мм, коли машина рухається зі швидкістю до 30 км/год.

Крім оновленого Mercedes-Benz V-Class, нова пневматична підвіска AIRMATIC буде доступна для моделей EQV, Vito Tourer, eVito Tourer та кемпера Marco Polo.

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема модель V-Class, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: