П'ятниця, 04 грудня 2020 23:40

Mazda представила дві нові версії пікапа BT-50

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки будуть доступні як в повноприводному, так і монопривідному варіантах.

Японський концерн Mazda розширює сімейство середньорозмірного пікапа BT-50, поповнюючи його двома новими версіями - Single Cab та Freestyle. Вони приєднаються до вже існуючих модифікацій Dual Cab.

Обидві новинки приєднаються до 2021 модельного року і вийдуть в конфігураціях 4×2 та 4×4. Вони будуть виконані в єдиному стилістичному рішенні і отримають фірмову решітку радіатора з хромованим кантом, тонкі світлодіодні фари, бічні дзеркала з електроприводом в колір кузова, виштамповки на дверях, широкі колісні арки і 17-дюймові багатоспицеві диски.

В оснащення салону увійшла мультимедійна система з 7-дюймовим екраном і підтримкою Apple Carplay і Android Auto, цифрове радіо, бездротова зарядка для смартфона, камера заднього виду, адаптивний круїз-контроль і електричні склопідйомники. Пікап Mazda ВТ-50 оснащений 8 подушками безпеки, автоматичним дальнім світлом, системою автоматичного екстреного гальмування, попередженням про виїзд зі смуги руху, системами контролю сліпих зон, утримання смуги руху і попередженням про перехресний рух.

Під капотом BT-50 Single Cab і Freestyle - 3,0-літровий чотирициліндровий дизельний двигун з турбонаддувом потужністю 188 к.с. і обертовим моментом 450 Нм, який працює з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу з блокуванням диференціалу. Витрата палива становить 8 л на 100 км шляху.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: