Понеділок, 19 жовтня 2020 21:41

Volkswagen представив свої комерційні новинки на віртуальній виставці

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серед прем'єр буде і нове покоління Volkswagen Caddy.

Незважаючи на те, що міжнародна виставка комерційного транспорту IAA Commercial Vehicles в Ганновері в цьому році була скасована, відвідати виставковий стенд Volkswagen Комерційні автомобілі все ж можливо. Виробник надає клієнтам і шанувальникам марки можливість ознайомитися з новими моделями в інтерактивному форматі на онлайн-виставці.

На віртуальній виставці можна «прогулятися» по стенду Volkswagen Комерційні автомобілі, з усіх боків розглянути Caddy нового покоління та інші моделі марки, а також провести інформативні бесіди і дізнатися про технічні характеристики автомобілів. Все те, що раніше було доступно лише при особистому відвідуванні виставки, в 2020 році вперше стало можливим при натисканні комп'ютерної миші. Всі моделі автомобілів, які повинні були бути представлені в рамках IAA Commercial Vehicles, а також сам виставковий стенд відтворені в цифровому вигляді для демонстрації в форматі 360 °, що створює відчуття особистої присутності.

Хайнц-Юрген Лев, член Правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за продажі і маркетинг, розповів:

«Для всіх, хто, як і ми, з нетерпінням чекав на виставку, яку ми влаштовуємо в цей незвичайний рік, ми придумали альтернативу - швидко оцифрували наш виставковий стенд. На стенді представлений великий вибір віртуальних пропозицій, таких як фільми з коментарями наших експертів про останні новинки, 3D-моделі автомобілів марки і презентація сервісу We Connect. Зрозуміло, фахівці марки готові відповісти на будь-які питання по безлічі цифрових каналів. У тому числі можна отримати консультацію в прямому ефірі».

У центрі уваги стенду Volkswagen Комерційні автомобілі, звичайно, представлені головні новинки 2020 року. «Ми покажемо Caddy нового покоління у всіх можливих виконаннях - від вантажних версій до пасажирських варіацій. І всі вони - з повністю цифровою панеллю приладів Innovision Cockpit, широкими можливостями підключення завдяки сервісу We Connect і новим дизайном. Caddy також вражає безліччю аналогових доповнень, в числі яких велика панорамний дах і знімні сидіння в третьому ряду. Caddy Cargo також пропонує нові можливості: для вантажної версії доступні задні двері без скла, більш широкі зсувні двері (в модифікації Caddy Maxi досить широка для європалет) і модернізований робочий простір водія з ергономічними сидіннями AGR. Все те, чого і слід було очікувати від справжнього комерційного автомобіля Volkswagen».

Також на стенді можна побачити новий Caddy, вперше представлений в якості рефрижератора або службового автомобіля, обладнаного під майстерню. Електричний e-Crafter демонструє вражаючі рішення по переобладнанню: на стенді модель представлена ​​у версії самоскида, пікапа і автомобіля швидкої медичної допомоги. І нарешті, на онлайн-виставці представлені різні варіанти автомобілів покоління T6.1.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: