Субота, 19 вересня 2020 18:07

Mercedes-Benz Sprinter отримав версію з пневмопідвіскою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, така підвіска забезпечуючи однаковий дорожній просвіт незалежно від рівня завантаження вантажного відсіку.

Mercedes-Benz оголосив про початок продажів вена Sprinter у варіанті з пневмопідвіскою. У стандартній модифікації, як повідомляє прес-служба компанії, машина оснащується ресорною підвіскою. В якості опції для Sprinter буде доступна пневмопідвіска заднього моста.

Подібна підвіска з двома пневмобалонами працює автоматично, забезпечуючи однаковий дорожній просвіт незалежно від рівня завантаження вантажного відсіку. Крім того, за допомогою двохпозиційного регулювання на дротовому пульті в кабіні водія висоту кузова можна відрегулювати вручну. Підняти автомобіль в максимально високе положення при робочому тиску в ресивері можна за шість секунд.

Контроль висоти кузова, як заявляє виробник, «полегшує вхід і вихід пасажирів, завантаження і розвантаження вантажів, а також гарантує дбайливе транспортування дорогами з поганим покриттям».

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема модель Sprinter, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: