Субота, 18 липня 2020 19:38

Renault показала всю лінійку модифікацій електричного Master

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова лінійка представлена ​​різними варіантами кузовів і кабін, а також шасі різної довжини.

Renault представила широкий вибір модифікацій для свого електричного фургона Master Z.E. Нова лінійка представлена ​​фургоном, машиною з платформою і шасі з кабіною в трьох варіантах довжини (L1, L2, L3), в двох варіантах висоти (H1, H2) і повною масою автомобіля 3,1 або 3,5 тонни, що дозволяє перевозити до 1700 кг корисного навантаження.

Всі варіанти з лінійки Master Z.E. мають дальність ходу 120 км і можуть заряджатися до повної зарядки протягом шести годин від Wallbox 7 кВт або від точки зарядки загального користування.

Шасі з кабіною: нова версія шасі Master Z.E доступна з максимальним корисним навантаженням 1620 кг до встановлення надбудови, яка може включати Tipper (самоскид), Dropside (фургон з бічним завантаженням) і Luton Box Van (фургон з вантажним відсіком над кабіною). Наприклад, Master Z.E, оснащений вантажним фургоном об'ємом 20 м3 і гідробортом, гарантує вантажопідйомність 1000 кг.

Кабіна з платформою: тепер доступні дві версії кабіни з платформою вантажопідйомністю до 1740 кг. Збільшене корисне навантаження забезпечує більшу конверсію, в тому числі можливість використання Luton Low-Loader до 20 м3 з перевагою низького завантаження.

Панельний фургон: доступні чотири практичних варіанти панельних фургонів з об'ємами від 9 до 13 м3, які тепер пропонують вантажопідйомність до 1490 кг. Збільшене корисне навантаження дозволяє не тільки перевозити важче обладнання, але і переобладнати фургон в мікроавтобус.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: