Неділя, 14 червня 2020 12:02

Випущений перший у світі повністю електричний автокран

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на створення новинки спеціалістам Zoomlion знадобилось два роки.

У цьому місяці в індустріальному парку Zoomlion у Квангані, Чанша (Китай) з конвеєра зійшов перший у світі повністю електричний автокран ZTC250N-EV, розроблений і виготовлений компанією Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (Zoomlion).

На створення повністю електричного автокрана ZTC250N-EV компанії Zoomlion знадобилося майже два роки. «У 2018 році ми створили спеціальну групу, що складається зі співробітників відділів досліджень, проектування, виробництва і контролю якості, і протягом двох років завершили виробництво автокрана», - сказав Ван Цітао, технічний директор філії з проектування кранів Zoomlion.

25-тонний автокран ZTC250N-EV з електричним приводом зберігає динамічну потужність в роботі і є більш економічним і екологічним, ніж інші автокрани на ринку. Автокран може розвивати максимальну швидкість 90 км/год, а максимальний ухил становить 50%. Акумуляторний електричний автокран ZTC250N-EV може долати відстань більш 260 км, що відповідає вимогам більшості робіт в будівельному секторі. ZTC250N-EV, оснащений інтелектуальною системою управління, дозволяє здійснювати точне керування транспортним засобом. Звук автомобіля під час руху і експлуатації не перевищує 65 дБ.

Виробництво ZTC250N-EV є результатом філософії сталого розвитку Zoomlion, яка має велике значення для енергозбереження та скорочення викидів, а також демонструє науково-дослідні та інноваційні можливості виробника.

«Ми співпрацюємо з провідними світовими постачальниками запчастин для екологічно чистої енергії і адаптуємо їх до сценаріїв використання і умов роботи автокранів. Ми оснастили автокран акумулятором LFP з високою щільністю накопичення енергії, який є найбезпечнішим у світі», - сказав Ван Цітао. «У кузові і шасі задіяна інтелектуальна стратегія спільного управління ZIC, яка ідеально поєднує в собі високоефективну систему управління енергоспоживанням TCEMS і систему управління батареями BMS».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: