П'ятниця, 01 травня 2020 12:51

Пікап Ford перетворили на арктичний всюдихід

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку планується використовувати для полярних експедицій.

Компанія Arctic Trucks вперше працює з пікапом від Ford. Модель вийшла вражаючою, але купити її поки не можна. Ісландці анонсували новий проект, опублікувавши лише тизери пікапа. Про технічні характеристики інформації не надано.

Відомо лише, що пікап обладнали 44-дюймовими покришками Nokian Polar Expedition, розробленими спеціально для боротьби зі снігом. Справа в тому, що, за попередніми даними, новий проект Arctic Trucks призначений саме для того, на чому компанія і заробила свою популярність - полярних експедицій.

Можна припустити, що ґрунтовної модернізації зазнали і ходова частина пікапа, і, можливо, двигун - імовірно вантажівка оснащена 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом з сімейства EcoBoost. Зараз суперпікап проходить доводочні випробування, участь в яких бере безпосередньо глава фірми Еміль Грімссон.

Поки неясно, чи стане Arctic Trucks F-150 AT44 загальнодоступним проектом: про можливі продажі пікапа в компанії не повідомляють. Не виключено, він залишиться єдиним у своєму роді екземпляром або буде доступний тільки професійним дослідникам півночі. З іншого боку, Arctic Trucks може і передумати - за результатами випробувань.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: