Неділя, 03 травня 2020 17:07

Karma представила електрофургон з автономною платформою NVIDIA

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, параметри запасу ходу і потужності новинки залежатимуть від конфігурації.

Компанія Karma Automotive представила новий автомобіль, побудований на платформі Karma E-Flex - повністю електричний фургон з можливістю автономного водіння 4-го рівня.

На даний момент про запас ходу і потужності фургона L4 E-Flex Van нічого не відомо - ці параметри будуть залежати від конкретної конфігурації. Головною ж особливістю стала можливість автономного управління 4-го рівня (SAE Level 4), над яким працювали в партнерстві з компанією WeRide, з використанням платформи NVIDIA DRIVE AGX Pegasus.

Новий фургон L4 E-Flex Van від компанії Karma оснащений автономною обчислювальною платформою NVIDIA DRIVE AGX Pegasus, яка забезпечує безпрецедентну кількість операцій - 320 трильйонів в секунду. Вона створена з використанням двох процесорів NVIDIA Xavier і двох графічних процесорів Tensor Core. Цей високопродуктивний AI-комп'ютер одночасно використовує безліч нейронних мереж для безпечного, високоавтоматизованого і повністю автономного водіння.

Програмна платформа від WeRide дозволяє виконувати круговий огляд в 360 градусів (Field of View) і виконувати точні команди в реальному часі з використанням декількох датчиків, включаючи лідари, радари, камери, супутникову навігацію GNSS і INS.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: