Субота, 18 квітня 2020 12:07

У Європі випускатимуть популярні електричні міні-вантажівки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у Німеччині налагодили виробництво електромобілів компанії Tropos Motors.

Європейська філія каліфорнійського виробника електромобілів Tropos Motors почала виробництво електромобілів у Німеччині, в місті Херн. У майбутньому тут виготовлятимуть до 3000 компактних комерційних автомобілів в категорії L7E-CU, які будуть називатися Able. Легкі електричні вантажівки Able відрізняються невеликим радіусом повороту, знімними адаптивними кузовами, що легко монтуються, та зручною зарядкою від домашніх розеток. Вони знайдуть своє застосування в комунальному господарстві і в аварійних службах, в сільському господарстві і будівництві, як розвізні вантажівки доставки останньої милі тощо.

Хоча пандемія COVID-19 змусила скасувати публічну презентацію, але завод все ж приступив до збірки електромобілів. Спочатку на заводі в Херні буде працювати 15 осіб, які змогли почати виробництво у відповідності з усіма правилами охорони праці та техніки безпеки, характерними для пандемії. Як повідомляється в Tropos Motors Europe, в майбутньому завод додатково збільшить кількість робочих місць ще на 50. Місто Херн, розташоване в знаменитому промисловому регіоні Німеччини Рургебіт, буде не тільки виробничим центром компанії, але також буде здійснювати післяпродажне обслуговування, управління якістю і продажами.

Легкі комерційні електромобілі, вироблені в Херні, будуть адаптованими версіями автомобіля, який Tropos Motors спочатку розробив для США. Електричні вантажівки можна замовити з різними кузовами в залежності від вимог клієнта, які також можна буде замінювати кількома простими кроками за допомогою системи «Easy Swap».

Автомобілі з назвою Able мають довжину 3,70 метра і завширшки 1,40 метра, а їх корисне навантаження становить до 1360 кг. Корисною деталлю для використання в міських центрах або вузьких виробничих приміщеннях є те, що Able має радіус повороту менше чотирьох метрів.

Стандартна модель Tropos Able ST, оснащена акумулятором AGM, матиме діапазон 80 км і максимальну швидкість 40 км/год. Інша модель Able XR має літій-іонний акумулятор, який в залежності від комплектації надбудови забезпечує дальність від 105 до 260 км і швидкість до 85 км/год. Повна зарядка акумулятора може бути здійснена протягом восьми годин.

Грегорі Ханке, керуючий директор Tropos Motors Europe говорить, що зараз безшумні, економні та економічно ефективні транспортні рішення затребувані як ніколи. За словами Ханке, в Able також можуть бути інтегровані телеметричні системи, такі як централізоване управління автопарком, прогнозне обслуговування або обмін пропозиціями через опціонально доступний блок даних.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: