Субота, 07 березня 2020 19:40

Fiat показав стильну бюджетну модель пікапа

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка пропонуватиметься за ціною близько $ 13 000 за базову версію.

Fiat Strada 2021 поспішає порадувати покупців і має намір розігнати всі бюджетні кросовери своєю появою. Справа в тому, що компактні пікапи дуже популярні в Південній Америці. Недорогий Fiat Strada - найбільш популярна модель в цьому сегменті. Автомобіль з великим відривом випереджає своїх найближчих конкурентів (наприклад, VW Saviero). Тому нове покоління пікапа Fiat Strada для італійської компанії - питання стратегічне і досить принципове.

Fiat Strada 2021 модельного року (на ринок вийде вже в 2020 році за ціною близько $ 13 000 за базову версію) показали на офіційному фото. Завдяки цьому дизайн моделі можна вивчити в подробицях. Особливо з огляду на те, що тут є на що подивитися.

Від попередника нова модель Fiat відрізняється кардинально. В першу чергу завдяки повноцінній кабіні. В попередньому поколінні максимумом, який пропонував цей бюджетний пікап, були двостулкові (в стилі Mazda RX-8) двері зі звичними передніми і вузькими задніми секціями. Тепер же Fiat Strada 2021 став набагато практичніше. І, ймовірно, може претендувати на звання сімейного автомобіля.

До того ж, з собою в поїздку можна взяти необхідний багаж масою 700 кг. В попередньому поколінні модель мала аналогічну вантажопідйомність. Хоча фактично автомобіль і знаходиться в сегменті бюджетних кросоверів на зразок Renault Duster, на традиційну для пікапів прохідність краще не розраховувати. В основі нового Fiat Strada лежить легкова платформа від Fiat Argo, також представленого на ринку Південної Америки. Відповідно, покупці будуть задовольнятися виключно переднім приводом.

У моторній гамі будуть запропоновані двигуни потужністю 88-109 к.с. При цьому максимальної віддачі вдасться домогтися завдяки поширеному в Південній Америці етанолу. Продажі почнуться до кінця року. Про долю моделі в Європі поки нічого невідомо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: