Середа, 04 березня 2020 20:43

Навантажувачі Manitou MRT-X зможуть працювати від розетки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на телескопічних навантажувачах Manitou серії MRT-X стала доступна опція Bi-Energy, що дозволяє експлуатувати машини в приміщеннях.

Пристрій Bi-Energy встановлюється на задній панелі навантажувача і дозволяє відключити дизель, скориставшись енергією від електричної мережі, радикально знизивши викиди забруднюючих речовин та рівень шуму. З таким пристроєм техніку можна експлуатувати всередині приміщень – передає SpecMachinery.com.ua.

Пристрій Bi-Energy, в основі якого лежить инверторная технологія, забезпечує підключення телескопічного навантажувача до електричної мережі потужністю від 9 кВт до 18,5 кВт. Насос змінного обсягу дозволяє налаштовувати роботу гідравлічної системи в залежності від того, яка продуктивність потрібна при виконанні тих чи інших завдань.

Пристрій Bi-Energy – універсальний для всієї лінійки MRT-X. При його підключенні контролер розпізнає модель навантажувача і адаптується до її технічних характеристик, дозволяючи оптимізувати швидкість гідравлічних рухів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: