Понеділок, 17 лютого 2020 11:56

З'явилися шпигунські фото оновленого Volkswagen Caddy

Як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, вже скоро очікується презентація оновленого Volkswagen Caddy. Виробник вже кілька разів викладав у Сіть тизери та скетчі авто з більш-менш футуристичною зовнішністю. Але фото «шпіонів» можуть розчарувати…

Автівка на фото схожа на «каблучок» від свого найближчого конкурента – Dacia Dokker Stepway – з характерною оптикою і аналогічним малюнком решітки радіатора.

Для досягнення такого ефекту Volkswagen Caddy частково заклеїли вертикальні задні ліхтарі плівкою в колір кузова, щоб надати їм таку ж форму, як у «Дачі», та й обриси фар змінили. Очевидно, це було зроблено, щоб новий Caddy привертав менше уваги на дорогах загального користування, пише джерело.

Насправді, на цьому прототипі набагато більше камуфляжу, ніж може здатися на перший погляд. І у Volkswagen зазначили, що новий Caddy вийде «абсолютно несхожим» на попередників.

Новий Volkswagen Caddy побудують на модульній платформі MQB, яка передбачає колісну базу різних розмірів. У лінійку модифікацій увійде пасажирська версія, а також довгобазовий розвізний фургон - передає SpecMachinery.com.ua.

За попередніми даними, в моторну гамму наступного Volkswagen Caddy увійдуть бензинові двигуни робочим об'ємом 1,0 і 1,5 л потужністю від 90 до 150 кінських сил. Дизельна лінійка буде представлена агрегатами, що розвивають 115 і 150 кінських сил. Не виключена поява «м'яких гібридів» — з стартер-генератором і 48-вольтовою бортовою мережею.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: