Субота, 22 лютого 2020 18:19

Nikola Motors представила 906-сильний електричний пікап із запасом ходу до 966 км

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серійну версію новинки презентують у вересні цього року.

Виробник електричних тягачів Nikola Motors представив пікап Badger ( «Барсук») з гібридною силовою установкою - в ній джерелами струму служать і блок тягових акумуляторів, і водневі паливні елементи. Новинка буде обладнана чотирма незалежними моторами і зможе проїжджати на одній заправці 966 кілометрів.

Слідом за Teslа і General Motors, які анонсували випуск пікапів з електричною силовою установкою (Cybertruck та GMC Hummer EV), американська компанія Nikola вирішила не відставати від конкурентів і піти за останніми трендами.

Badger, як і машини-аналоги інших компаній, має феноменальну швидкість - на розгін до 100 кілометрів на годину у нього піде всього 3 секунди. Згідно з інформацією Nikola Motors, потужність силової установки Badger складе більше 906 кінських сил.

Головна особливість пікапа - гібридна силова установка, що складається з чотирьох незалежних електромоторів, літій-іонної тягової батареї на 160 кіловат-годин, паливних елементів потужністю 120 кіловат і балона з вісьмома кілограмами водню. Причому працює система як в комбінованому, так і в суто електричному режимі.

Відзначимо, серійна версія Nikola Badger буде представлена ​​у вересні 2020 року на заході Nikola World 2020.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: