Четвер, 02 січня 2020 14:37

Французький виробник представив нову вантажівку з різними варіантами кузовів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, від початку новинка пропонуватиметься у варіантах фургону та гакового навантажувача.

На виставці Solutrans trade fair компанія Goupil, французький виробник легких електромобілів, представила прототип своєї нової моделі легкої електричної вантажівки G6.

Показаний в двох варіантах виконання як фургон та гаковий навантажувач, новий легкий електротрак G6 надійде у виробництво в четвертому кварталі 2020 року, тим самим приєднавшись до існуючої лінійці, що складається з легких моделей G2, G4 і G5.

Спроектована Goupil вантажівка G6 має більший розмір, ніж у її побратимів по лінійці, пропонуючи розміщення в кабіні трьох осіб. Його повна маса становить 2600 кг, а максимальна вантажопідйомність – близько 1200 кг.

На борту G6 будуть знаходитись літієві акумулятори ємністю 15 або 30 кВт/год, які можна заряджати через вбудований зарядний пристрій потужністю 6,6 кВт. Максимальний діапазон ходу визначається як 150 км, при максимальній швидкості 80 км/год.

G6 вважається компактним і гнучким транспортним засобом, призначеним для використання в умовах щільного міського руху останньої милі.

Як повідомив Goupil, пізніше на додаток до цих варіантів з'являться версії рефрижератора G6 і пасажирського фургона.

Goupil була заснована в 1996 році, а з 2011 року входить в Polaris Group. За повідомленнями французького виробника електрокарів, на сьогоднішній день компанія виготовила понад 20 тис. одиниць легких електричних транспортних засобів з реалізацією їх в 35 країнах світу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: