Вівторок, 19 листопада 2019 12:30

Українські спеціалісти розробили транспортер пального на базі МАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина має невелику автоцистерну ємністю 8 куб. м.

Виробниче підприємство Polycar розробило кілька моделей транспортерів пального, оснащених цистернами різної ємності і встановлених на шасі автомобілів вантажного типу підвищеної вантажопідйомності і прохідності.

Серед них відносно невелика автоцистерна на базі МАЗ, призначена для різних комерційних і господарських потреб. Модель розроблено на базі вантажного автомобіля МАЗ-5337. Місткість цистерни 8 куб. м. Колісна формула 4х2, автомобіль укомплектований дизельним двигуном потужністю 180 к.с.

Машина оснащена цистерною для перевезення різних нафтопродуктів з еліпсоподібним поперечним перерізом. Матеріал цистерни – нержавіюча сталь. Даний матеріал інертний в хімічному відношенні, що дозволяє, як перевозити в ємностях, виготовлених з нього, агресивні хімічні сполуки, так і експлуатувати його в будь-яких несприятливих і хімічно агресивних умовах (підвищена вологість, морське повітря, пересичена іншими випарами повітряне середовище і так далі) .

Автомобіль укомплектований повним набором необхідних пристроїв, що його полегшують експлуатацію:

  • сходи і встановлена на верхній частині цистерни платформа;
  • механічний донний клапан для зливу рідин;
  • дихальний клапан;
  • бічні циліндричні пенали для зберігання і транспортування гнучких рукавів, призначених для перекачування технічних рідин;
  • спеціальний відсік, призначеним для набору супутнього обладнання (фішки для установки огорожі, ручний інструмент та інше).

Передбачено низку пристосувань для безпечної експлуатації. Сюди можна віднести вогнегасники відповідної конструкції і переносний пристрій захисного заземлення, що встановлюється в будь-якому місці, де здійснюється тривала стоянка з перекачуванням технічних рідин всередину цистерни (або з неї).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: