П'ятниця, 03 січня 2020 10:36

Стали відомі подробиці про новий пікап Hyundai

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, корейська компанія задля новинки модернізує виробництво на заводі в США.

Компанія Hyundai почне серійне виробництво свого першого пікапа на заводі в Алабамі (США) в 2021 році. Для цього в підприємство буде інвестовано 410 млн доларів. Очікується, що новинка складе конкуренцію Toyota Tacoma і Ford Ranger.

Є версія, що новий пікап буде практично ідентичний концепт-кару Santa Cruz, який дебютував в 2015 році на Детройтському автосалоні. Дані про силові агрегати новинки поки тримаються в секреті. До слова, прототип був укомплектований дволітровим чотирициліндровим турбодизелем, що розвиває 190 к. с. та 406 Нм крутного моменту.

Серед нових подробиць стало відомо, що автомобіль отримає рамну конструкцію, а також кілька варіантів приводу і конфігурацій кабіни. Крім того, будуть передбачені як модифікації з приводом на одну вісь, так і повнопривідний варіант. Плюс до всього Hyundai розглядає можливість випуску кількох версій з різними конфігураціями кабіни.

Крім того, у новинки може з’явитися «заряджена» версія з агресивним обвісом і довгим ходом підвіски, яку оснастять дволітровою турбо «четвіркою» від хот-хетча i30 N. На ньому цей мотор в топової модифікації розвиває 275 к. с., проте його продуктивність можна збільшити до більш ніж 300 кінських сил.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: