Неділя, 24 листопада 2019 12:31

Nissan показав оновлені фургони

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки отримали оновлені двигуни, покращене оздоблення салону та системи безпеки.

Компанія Nissan представила оновлені фургони NV300 і NV400, які отримали високоефективні силові установки, що відповідають нормам шкідливих викидів Euro 6d-TEMP.

Модель Nissan NV300 обзавелася новими силовими установками потужністю 170 та 145 к.с. і новою трансмісією з подвійним зчепленням DCT. Що стосується інтер’єру, тепер у моделі нова оббивка, сатинове хромоване оздоблення та чорний колір приладової панелі. Водієві тепер доступна нова аудіосистема DAB.

Модель NV400, як і раніше, оснащується 2,3-літровою дизельною силовою установкою, яка також використовується в пікапі Nissan Navara. Також повнорозмірний фургон отримав оновлену кабіну підвищеного комфорту. Інтер’єр машини прикрасила нова приладова панель, нове кермо, з’явилося безліч ніш для зберігання речей, бездротова зарядка і навіть оновлена інформаційно-розважальна система. Фургон також обладнали комплексом функцій безпеки Nissan Intelligent Mobility, яка здатна надавати допомогу під час парковки, контролює «сліпі» зони і має функцію руху в смузі. Крім того, в оснащення машини увійшли датчики світла і дощу, а також камера заднього виду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: