Неділя, 27 жовтня 2019 13:06

Ford представив нову модифікацію Transit

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для новинки будуть доступні на вибір два двигуни – потужністю 185 к.с. та 130 к.с.

Ford Transit Custom Nugget представили на виставці Motorhome and Caravan Show у Великобританії. Кемпер запропонований з новим двигуном – 2,0-літровим дизельним EcoBlue потужністю 185 к.с. (136 кВт). Він доступний як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Також запропонована версія з потужністю 130 к.с. (96 кВт), яка на 7% ефективніше витрачає пальне.

У салоні є вбудований модем, який забезпечує підключення до високошвидкісного Wi-Fi до 10 пристроїв. Він працює на відстані до 15 м від автомобіля. Доступна інформаційно-розважальна система SYNC 3.

Регульований похилий дах забезпечує трикімнатне планування з невеликою кухонною зоною, вітальнею, їдальнею і спальнею на даху. Є система додаткового опалення, двоконфорочна газова плита, раковина, 40-літровий холодильник. Вбудовані баки для прісної і стічної води, передбачений душ на відкритому повітрі.

Опціонально доступна аудіосистема преміум-класу, а також стійки для транспортування велосипедів і спортивного інвентарю.

В системи безпеки Transit Custom Nugget входить система моніторингу сліпих зон з буксируванням причепа, активна допомога при паркуванні, система утримування в смузі руху, а також адаптивний круїз-контроль.

Вартість Ford Transit Custom Nugget починається від 56 273 фунтів стерлінгів (64 210 євро).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: