Четвер, 11 липня 2019 12:30

В Україну повертається популярна модель Hyundai

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на українському ринку з’явилась рестайлінгова вантажівка HD 78E4.

До України прибула рестайлінгова модифікація популярної корейської вантажівки Hyundai HD 78E4. Новинка матиме сучасний турбодизельний двигун, що відповідає стандарту Євро-5 та низку технічних удосконалень у порівнянні з попередніми версіями.

Дизельний агрегат D4GA14А з турбонаддувом об’ємом 3,9 літра має потужність 140 к.с. та максимальний крутильний момент 380 Нм, доступний вже при 1100 об/хв. Чотирициліндровий рядний двигун має верхнє розташування клапанів, на кожен циліндр по два клапани та оснащений інжекторним впорскуванням Common Rail. Максимальна швидкість вантажівки становить 95 км/год.

В парі з силовим агрегатом працює п’ятиступінчаста коробка передач M035S5 Dymos, яка має оновлену функцію напівавтоматичного перемикання передач та опцію досилання важеля. На автомобілі встановлена гальмівна система Hyundai HD78Е4 – барабанного типу, з саморегульованими колодками.

Максимальна вантажопідйомність Hyundai HD78Е4 становить 4,9 т. Вантажівки можуть бути представлені в різних комплектаціях шасі – алюмінієвий або сталевий борт з тентом або без, який може використовуватися і для транспортування небезпечних вантажів; борт, оснащений краном-маніпулятором; меблевий фургон; промтоварний фургон; ізотермічний фургон та інші.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: