Середа, 05 червня 2019 18:46

На виставці Агро-2019 представили спецтехніку на базі FOTON

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить аграрна виставка Агро-2019. Відвідувачам аграрного форуму показали комерційні автомобілі виробництва автокорпорації FOTON.

В рамках виставки Агро-2019 відбулась презентація новинок спецтехніки, побудованих на базі вантажного автомобіля FOTON CB10. Компанія «Ерідон Тех», що є офіційним дистриб’ютором автовиробника BEIDI FOTON MOTOR в Україні, на своєму стенді показала сміттєвоз з боковим завантаженням, 5-кубовий паливозаправник та самоскид.

Усі автомобілі мають суцільнометалеві одинарні кабіни та вантажопідйомність шасі 5325 кг. Під капотом у китайських вантажівок розташований 152-сильний дизельний рядний чотирициліндровий двигун Cummins. Максимальний крутильний момент двигуна становить 500 Нм. Силовий агрегат працює в парі з 6-ступеневою синхронізованою коробкою передач виробництва ZF.

Як повідомили кореспонденту SpecMachinery.com.ua в «Ерідон Тех», в залежності від потреб клієнтів компанія може обладнати базове шасі потрібною надбудовою, від того таки сміттєвоза до автомобільної вишки. Також офіційний дистриб’ютор забезпечує гарантійне та сервісне обслуговування автомобілів FOTON на всій території України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: