Понеділок, 03 червня 2019 16:26

В Україні з’явився новий «автономний дорожній ремонтер»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, днями в Україні був реалізований новий цікавий проект дорожньої спецмашини для усунення ямковості.

Установка для ямкового ремонту доріг Turbo 5000 від чеської компанії Kobit зібрана на шасі МАЗ, і вже вирушила працювати в Чернігівську область. «Ремонтер» використовується для ремонту дорожнього полотна, закладення вибоїн і дорожніх швів, ямкового ремонту струменево-інжекторним методом. Про це SpecMachinery.com.ua, повідомили в прес-службі Logistic Machinery.

Дорожній ремонтер Turbo 5000 - це автономне обладнання з можливістю монтажу на причіп, шасі або самоскид. Всі функції контролюються з позиції оператора, тобто з робочого місця у котловану.

Надбудова працює від допоміжного дизельного двигуна або силової гідравліки шасі. Конструкція установки дозволяє по-різному прикріплювати надбудову до транспортних засобів.

Нагадаємо, струменево-ін'єкційний метод дозволяє проводити ремонт без попередньої підготовки покриття, що ремонтується. «Ремонтер» заповнює ями сумішшю бітумної емульсії і щебню, використовуючи стиснене повітря. Машина очищає і сушить ремонтне місце стисненим повітрям, зволожує шаром емульсії, заповнює ушкодження сумішшю емульсії і щебню, а потім покриває дрібною фракцією щебню.

За словами виробника, цей метод ремонту в кілька разів швидше і в три рази дешевше в порівнянні з методом, що включає традиційні фрезерування, укладання і ущільнення.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, в березні модель «дорожнього ремонтера» Madpatcher MPA6.5W відправляється в Київську область.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: