Понеділок, 06 травня 2019 15:55

КрАЗ розробив новий сміттєвоз з боковим завантаженням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «АвтоКрАЗ» разом із кременчуцьким підприємством – ВО «Авто-Холдинг», у тісному партнерстві створили новий сміттєвоз із боковим завантаженням КрАЗ-5401. 

Спецмашина призначена для збору твердих побутових відходів у кузов сміттєвоза, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Сміттєвозне обладнання, виготовлене «Авто-Холдингом», встановлене на середньотонажному шасі КрАЗ-5401Н2 вантажопідйомністю 7 т. Шасі добре підходить для монтажу надбудов промислового призначення та технологічного обладнання і може бути виконане як із короткою, так і подовженою базою, у залежності від габариту спецобладнання. На цьому шасі встановлений 170-сильний чотирициліндровий рядний двигун екологічного класу Євро-5, що має поліпшені техніко-економічні показники із витрати пального. Двигун агрегатований із шестиступінчастою механічною коробкою передач – передає SpecMachinery.com.ua.

Відмінній маневреності, що важливо в межах міста, сприяє безкапотна комфортабельна кабіна. До речі, такі ж встановлюються на всій лінійці машин для міського циклу.

Спецнадбудова включає 12-кубовий бункер із  коефіцієнтом пресування  до 4. Тип приводу робочих органів – гідравлічний, управління робочими органами – ручне. Маса завантажених відходів ТБО - не менше 4200 кг, вантажопідйомність завантажувача - 700 кг. Кришка завантажувального люка  та задній борт автівки  мають гідропривід. Тип контейнерів, які завантажуються – Eurostandart, К-075 м3.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: