Субота, 27 квітня 2019 13:44

Київський завод виготовив новий кран з радіокеруванням

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Київський завод ПТО завершив виготовлення та монтаж мостового електричного двохшвидкісного крана моделі КМО-5,0-21,45-7,0-А5, призначеного для експлуатації на складі профілів великого українського заводу з виробництва металопластикових вікон.

Як розповіли в компанії, вивчивши технічне завдання замовника, конструктори КЗПТО запропонували оснастити новий мостовий опорний кран механізмами пересування зі зниженими швидкостями для максимально точного позиціонування вантажів – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Крім того, було запропоновано також використовувати для управління поряд з традиційним підвісним дистанційним пультом систему радіоуправління, що дозволяє оператору безпроблемно керувати краном, незважаючи на перешкоди у вигляді стелажів з продукцією.

Завдяки наявності радіоуправління оператор крана може обходити перешкоди не перериваючи процес завантаження та вивантаження. Як результат, йому не потрібно пересуватися завжди за вантажопідйомним тельфером.

З огляду на те, що в деяких місцях складу металопластикових профілів недостатня освітленість, кранова машина також обладнана потужним LED освітленням, що дозволяє добре бачити область в зоні роботи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: