Четвер, 18 квітня 2019 17:06

Вітчизняний виробник причепів займеться впорядкуванням доріг

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, соціальна відповідальність компаній все частіше починає проявлятися і в українському бізнесі.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняний «Завод Кобзаренка» (один з найбільших виробників причепів в Україні), вирішив взятися за благоустрій доріг.

Для цього днями підприємство придбало білоруський автогрейдер BGD-140.

Автогрейдер BGD-140 призначений для виконання великих обсягів землерийних і профілювальних робіт при будівництві та утриманні доріг. Машина комплектується потужним двигуном 110 кВт, механічною трансмісією і задньою балансирной візком з зубчастими передачами в бортових редукторах.

Експлуатаційна маса автогрейдера BGD-140 становить 13 500 кг, довжина грейдерного відвалу - 3740 мм, поворотний круг - повноповоротний.

Комплектація автогрейдера забезпечує високий крутний момент на приводних колесах, а також високе тягове зусилля для роботи в найрізноманітніших умовах експлуатації.

Поставку автогрейдера здійснив офіційний дилер в Україні - «Торговий дім «Будшляхмаш», в активі якого широкий вибір будівельної, дорожньої, комунальної, спеціальної та землерийної техніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: