Середа, 27 березня 2019 10:02

Київський завод виготовив 3 мостових крана для ливарної галузі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, київський завод ТОВ «Київський завод ПТО» виготовив три мостових крана для великого заводу з виробництва стрілочної продукції.

Як розповіли в прес-службі заводу, ТОВ «Київський завод ПТО» виграв тендер на поставку та монтаж 3 мостових опорних кранів для одного з найбільших вітчизняних заводів, котрий спеціалізується на випуску стрілочної продукції, необхідної для залізничних магістралей, ліній метрополітену, громадського рейкового транспорту, а також промислових підприємств, на території яких прокладені колії – передає SpecMachinery.com.ua.

Три нові вироби мають величину прольоту в 8,0, 10,5 і 17,6 метра. Кран з прольотом 10,5 метра був додатково обладнаний прохідною галереєю над прогоновим мостом, що дозволило забезпечити більш швидкий і легкий огляд основних кранових вузлів, а також вентиляційного та освітлювального обладнання.

Прогоновий міст являє собою потужну коробчату балку звареної конструкції. В основну комплектацію кожного крана входить: таль канатна типу МТ, кінцеві балки, мотор-редуктори пересування та підйому (всі - виробництва болгарської компанії Podem).

Управління кожним із кранів може здійснюватися за допомогою як підвісного дистанційного пульта, так і системи радіоуправління.

На даний момент усі три мостових опорних крана успішно експлуатуються у сталеливарному цеху.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: