Субота, 14 листопада 2020 10:42

В українську армію передали перші навантажувачі Manitou

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Manitou став офіційним помічником Української Армії і вже поставив перший навантажувач МТ-Х 1440 в підрозділ у Тернопільській області.

Машини Manitou MT-Х 1440 поєднують в собі можливості автокранів, навантажувачів і фронтальних навантажувачів. Незалежно від моделі, дані агрегати обладнуються телескопічною стрілою, яка дає доступ оператору та команді до майданчиків на різній висоті і дозволяє обходити перешкоди. Це істотно спрощує розвантаження/завантаження, даючи можливість оперативно переміщувати вантажі і компактно їх складувати.

Розмаїття варіантів навісного обладнання дає змогу переміщувати різні вантажі, включаючи сипучі, великогабаритні, встановлені на палети, а також контейнери.

Як передає SpecMachinery.com.ua, телескопічні навантажувачі Manitou MT-Х 1440 призначені для виконання різних завдань на будівництві, таких як перевантаження сипучих будматеріалів (гравій, пісок, щебінь), а також для навантаження блоків, піддонів з цеглою, дощок, покрівельних матеріалів.

Основні технічні характеристики телескопічних навантажувачів Manitou MT-Х 1440:

Висота підйому, м - 13,63

Вантажопідйомність, кг - 4000

Фронт. виліт, м - 9,38




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: