П'ятниця, 24 травня 2019 19:57

Nokian розробив нові шини для будівельної техніки

Концерн Nokian Tyres запропонував повну лінійку шин, призначених для екскаваторів і екскаваторних навантажувачів, що працюють в складних умовах будівельних майданчиків.

Нова модель - Nokian Ground Kare - розрахована на роботу техніки на різних поверхнях і з різними вимогами до стійкості, зазначає фінський виробник.

Оскільки ділянки для виконання землерийних робіт можуть сильно відрізняться, раніше для будівельних машин пропонувалися різні шини.

Наприклад, в ситуаціях, в яких необхідна максимальна стійкість, застосовувалася шина Nokian Armor Gard 2 з блоковим малюнком протектора в здвоєному виконанні.

Якщо потрібно було працювати на дуже м'якій поверхні, більше підходила Nokian Excavator з грунтозацепами, забезпечують оптимальне зчеплення.

Нові шини Nokian Ground Kare з блоковим малюнком протектора - свого роду золота середина між моделями Armor Gard 2 і Excavator: вони забезпечують хороше зчеплення з м'якими поверхнями, надають низький тиск на грунт, а також гарантують стійкість і володіють необхідними властивостями для їзди по дорогах.

Фінська новинка підійде також для роботи на кам'янистих ділянках землерийних робіт. Для максимального захисту шини від пошкоджень в її конструкції застосовані сталеві брекери, які захищають від порізів і появи тріщин. Більш того, шини добре справляються з навантаженням - кожна шина витримує до 7500 кг.

Розміри шин Ground Kare підбираються в розрахунку як на колісні екскаватори, так і на колісні екскаваторні навантажувачі. У останніх є одна спеціальна область застосування, для якої потрібна особлива різновид шин, поки не використовувалася ніде в світі. Така шина в особливому полугладком виконанні пропонуються в тому випадку, коли екскаваторні навантажувачі працюють на майданчиках із залізничними коліями.

Шини Nokian Ground Kare будуть продаватися з червня 2019 р розміри - 650 / 45-22,5 для екскаваторів і 620 / 60B34 для екскаваторних навантажувачів. Шини розмірності 620 / 60B34 в особливому полугладком виконанні для залізниць з'являться в продажу в грудні поточного року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: