Вівторок, 23 квітня 2019 16:01

Найбільший виробник АКПП для вантажівок зосередиться на електроприводі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Allison Transmission Holdings Inc., найбільший виробник повністю автоматичних коробок передач для середньотоннажних і великовантажних транспортних засобів, оголосила сьогодні про придбання компанії Vantage Power і підрозділа компанії AxleTech, яке спеціалізується на розробці рішень для автомобілів з електроприводом.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, стратегією Allison розвитку рішень в області електрифікації передбачено вдосконалення нинішніх електрогібрідних технологій, розробка нових електроприводних рішень і розширення можливостей у сфері альтернативних систем приводу.

Обидва придбання - внесуть вагомий внесок в розвиток вже наявних компетенцій щодо впровадження електропривідних технологій в сегмент комерційного транспорту.

Vantage Power - це удостоєна численних нагород технологічна компанія з Лондона. Вона спеціалізується на розробці технологій електричного приводу і підключення до інформаційних мереж для виробників середнєтонажних і великовантажних транспортних засобів та їх постачальників. Основні зусилля фахівців компанії спрямовані на розробку технологій акумуляторних батарей, систем управління та інтеграції, а також систем передачі даних і телеметрії.

Технології компанії Vantage Power застосовуються в різних сферах: від гібридних систем для автобусів до мережевих систем накопичення електроенергії.

AxleTech - це провідна технологічна компанія, яка проектує, виготовляє, реалізує і обслуговує традиційні мости і мости для електрифікованих систем приводу дорожніх і позашляхових великовантажних комерційних транспортних засобів. Зараз в ній працюють майже 800 осіб по всьому світу - вони розробляють передові системи приводу, мости, компоненти і запчастини для незалежного ринку автозапчастин для клієнтів компанії по всьому світу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: