Вівторок, 07 квітня 2020 18:41

На заводі Scania за кілька днів обладнали мобільну лінію з розливу антисептиків

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на лінії на добровільній основі працюю 50 працівників.

Від паливних насосів до антисептика для рук, радикальні зміни всього за кілька днів. У приміщенні, де, як правило, відбувається сортування матеріалів для інжекторних систем на заводі збирання двигунів Scania у Швеції, співробітники переливають та пакують антисептичну рідину для дезінфекції рук - з 1000-літрових контейнерів у менші та зручні пляшки. Поруч з ними інша команда наклеює етикетки, а третя група пакує тару в ящики, які негайно відправляються в лікарні Стокгольмського регіону. Організація процесу та переобладнання приміщення відбулось у максимально стислі терміни, щойно отримали прохання з диспетчерського центру, створеного Scania, Каролінською університетською лікарнею та іншими медичними закладами.

50 працівників Scania на добровільній основі по черзі працюють на мобільній лінії з розливу антисептичної рідини. Перша партія була відправлена минулого тижня до лікарні в Худінге оскільки в них повністю закінчився антисептик.

Одним із волонтерів є Салем Тадессе, яка у звичайній ситуації працює технічним спеціалістом в підрозділі Cummins/Scania XPI DI. Але замість того, щоб залишатися вдома, вона вирішила використати свій час з більшою користю для суспільства. Салем також пройшла курси молодших медсестер, і після зміни в Scania вона направляється у польовий госпіталь на півдні Стокгольму, який нещодавно відкрився. «Я очікую, що там буде багато роботи у найближчі тижні. Зараз ми переживаємо кризу, тому всі ресурси мають значення, в такі періоди потрібні не лише гроші, а й, передусім, люди», - коментує Салем.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: