П'ятниця, 03 квітня 2020 10:35

Світовий виробник будівельної техніки випускатиме корпуси для апаратів ШВЛ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для цих цілей JCB відновить роботу одного з заводів, закритих через коронавірус.

У відповідь на прохання глави уряду Великобританії надати підтримку державі в зв'язку з нестачею апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ) компанія JCB оголосила про відновлення роботи одного з заводів. Виробництво було закрито в результаті кризи, викликаної поширенням коронавірусу.

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звернувся до JCB із закликом переобладнати виробничі лінії компанії і таким чином допомогти заповнити дефіцит апаратів штучної вентиляції легенів, необхідних для порятунку жителів країни, хворих коронавірусів.

Замість виробництва кабін для екскаваторів JCB завод компанії може приступити до виготовлення 10 000 корпусів для апаратів ШВЛ Dyson абсолютно нової конструкції. Виробництво стартує після того, як Dyson отримає всі необхідні схвалення з боку регулюючих органів.

Перші прототипи корпусів зі спеціальної сталі вже доставлені в Dyson. Вони зійшли з конвеєра заводу JCB Cab Systems в Аттоксетері, Стаффордшир. Масове виготовлення корпусів може початися вже в найближчі дні.

«Коли до нас звернувся прем'єр-міністр, ми, як британська компанія, вирішили надати країні будь-яку можливу допомогу, - коментує Голова ради директорів JCB лорд Бамфорд. - Ми пройшли шлях від проектування до виробництва всього за кілька днів. І я радий, що завдяки нашим талановитим інженерам, конструкторам і співробітникам виробничої лінії ми змогли так швидко запропонувати рішення в умовах національної кризи. Оскільки проблема носить глобальний характер, JCB, звичайно, допоможе з виготовленням додаткових корпусів для апаратів ШВЛ, якщо вони будуть потрібні і іншим країнам».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: