Четвер, 02 квітня 2020 15:48

Volkswagen Transporter став рекордсменом із серійного виробництва у сегменті LCV

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі відзначає видатну віху в історії концерну. Transporter, також відомий як Bulli і Kombi, випускався довше будь-якого іншого комерційного фургона в світі.

За всю історію марки по всьому світу було продано більше 12 мільйонів автомобілів шести поколінь від Т1 до Т6. Навіть найперша модель Bulli T1, представлена ​​пресі в 1949 році, демонструвала поєднання ефективного використання простору і лаконічного дизайну.

Жоден інший легкий комерційний автомобіль не був присутній на ринку настільки довго. Спадщина Bulli знайшло втілення в новітньому поколінні Т6.1. Нові моделі, що зберегли незмінне поєднання ефективного використання простору і виразного дизайну, увійшли в цифрову еру - легендарний бестселер отримав нові мультимедійні пристрої. Новий Bulli 6.1 став першою моделлю марки, для якої в якості додаткової опції доступна повністю цифрова приладова панель Digital Cockpit. Новий T6.1 першим отримав електромеханічне рульове управління, що робить його більш маневреним і точним в управлінні. Коли система активована, Bulli 6.1 може самостійно заїжджати на паркувальне місце і виїжджає з нього.

У дорожніх заторах або в міському потоці Bulli 6.1 автоматично рушає з місця, як тільки транспортний засіб попереду відновлює рух. Оновлення торкнулися і екстер'єру - вигляд моделей Т6.1 став ще досконалішим, але при цьому зберіг впізнавані риси сімейства Т. Особливо очевидні зміни передньої частини кузова: решітка радіатора стала помітно крупнішою і тепер утворює єдиний стилістичний компонент з новим бампером. Повністю переглянуто дизайн елементів нижче капота, в числі яких фари і крила.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: