Четвер, 06 лютого 2020 21:48

Укравтодор почав шукати підрядників на ремонт доріг

Як стало відомо specmachinery.com.ua, цьогоріч "Укравтодор" планує виконати ремонтно-будівельні роботи на 1,3 тисячі кілометрів доріг держзначення.

У Prozorro з'явилися тендери на ремонт доріг від Укравтодор. Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Згідно з повідомленням, оголошені закупівлі орієнтовані на виконання базового сценарію "Укравтодору", що передбачає проведення ремонтно-будівельних робіт на 1,3 тисячі кілометрів доріг державного значення, які будуть фінансуватися з Державного дорожнього фонду. У свою чергу, в Дорожньому фонді на поточний рік закладено 31,5 мільярда гривень на ремонтно-будівельні роботи та близько 5,6 мільярда на утримання доріг- передає specmachinery.com.ua.

"Підтвердження кожного наступного джерела фінансування (20 мільярдів гривень під державні гарантії) і додаткове фінансування (35 мільярдів гривень) відкриє можливості прийняття нових постанов уряду і дасть можливість почати закупівлі, які будуть спрямовані на оновлення понад 6 тисяч кілометрів доріг державного та місцевого значення", - зазначили в прес-службі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: