Середа, 22 січня 2020 18:25

Укравтодор знайшов міжнародного парнера

"Укравтодор" у співпраці з однією з найбільших консалтингово-аудиторських компаній Deloitte сформують список пріоритетних інвестиційних проектів в дорожній галузі України.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна .

" Налагодження співпраці з бізнесом і міжнародними партнерами - один з пріоритетів" Укравтодору ".  Разом із експертами провідних світових компаній ми плануємо сформувати інвестиційну портфоліо дорожньої галузі України. Наша команда працює над поліпшенням умов ведення бізнесу в секторі як для українських, так і для міжнародних компаній , а завдяки залученню додаткового фінансування ми зможемо прискорити процес трансформації українських доріг ", - зазначив глава" Укравтодору "Олександр Кубрак.

21 січня відбулася зустріч глави "Укравтодору" з керівником світових інфраструктурних проектів Deloitte Майкл Флінн. За її підсумками "Укравтодор" готує список пріоритетних проектів, які потребують залучення додаткового фінансування. Проекти будуть представлені ключовим світовим стейкхолдерам - передає specmachinery.com.ua.

Deloitte - один з найбільших в світі консультантів по залученню міжнародних партнерів і донорів. У портфоліо компанії входять міжнародні проекти державно-приватного партнерства з будівництва та розвитку таких стратегічних об'єктів, як аеропорти, платні дороги, мости і об'єкти соціальної інфраструктури.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: