Понеділок, 23 грудня 2019 16:31

Scania підбила підсумки року в Україні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, 2019 рік став рекордним успішним роком для «Сканія Україна» стосовно обсягів продажу та досягнутих результатів операційної діяльності компанії.

За результатами 2019 року «Сканія Україна» поставила українським споживачам 485 нових та 180 вживаних одиниць вантажних автомобілів, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії. Фінансування на 60% нових автомобілів надала компанія «Сканія Кредіт Україна». Обсяги сервісу також збільшилися. У березні 2019 відкрився новий дилерський центр в Одесі, наприкінці 2019 року запрацює сервісна станція в Луцьку.

Компанія вдосконалює пропозиції з обслуговування, які тепер ґрунтуються на телеметричних даних підключених до мережі вантажівок. Кілька клієнтів підписали контракти із гнучкими графіками обслуговування. Вони розраховуються на основі вимог щодо обслуговування залежно від умов експлуатації та комплектації транспортних засобів. Це надає можливість отримати гнучкий план з мінімальними простоями техніки та меншими витратами на сервіс.

На початку року «Сканія Україна» представила рішення для гірничої галузі, в тому числі важкий кар’єрний самоскид Scania G440 8x4 XT вантажопідйомністю 40 тонн. Більше 10 компаній із різних регіонів України скористалися наданою нами можливістю випробувати техніку в реальних умовах у себе на підприємствах, є багато позитивних відгуків стосовно паливної економічності та нижчих операційних витрат порівняно із «жовтими машинами». Два самоскиди придбала компанія «Гірник» із Полтавського регіону. Цей проєкт буде продовжуватися й надалі.

«Нам вдалося зміцнити свої позиції у сегменті ритейлу, уклавши угоду на 72 одиниці з одним із найбільших ритейлерів в Україні – Fozzy Group. Для нас велика честь мати такого потужного партнера, але водночас це й велика відповідальність. Вона потребує злагодженої співпраці у сфері логістики, сервісу та запчастин. Сервіс націлений на превентивне обслуговування, щоб уникати незапланованих простоїв, що дуже важливо для цієї індустрії, – коментує Хокан Йюде, генеральний директор ТОВ «Сканія Україна». – З гордістю хочу згадати інші флітові угоди з нашими новими та існуючими клієнтами – 26 самоскидів для Astron Group із Донбасу, 13 автовозів для BLG Logistics, 30 зерновозів для Агрейн Транс, 16 автопоїздів для нашого давнього партнера Транс-Логістик, 10 автопоїздів для Внештранс. Хочу подякувати кожному клієнту за поповнення родини Scania. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ви були задоволеними нашими продуктами та послугами. Жодне з наших досягнень не було б можливим без вас та вашої довіри. Ви надихаєте нас бути кращими».

Цей рік також запам’ятався численними глобальними та локальними подіями. Scania третій раз поспіль завоювала титул Green Truck у Німеччині та підтвердила статус найекономішнішого та найекологічнішого вантажного автомобіля у своєму класі. Ще компанія представила два безпілотні концепти – NXT та AXL. Перший для майбутнього транспорту у містах, другий – для роботи на закритих будівельних майданчиках або кар’єрах. Ми стоїмо на порозі історичного десятиліття, коли на транспорту індустрію чекають радикальні зміни та поява нових бізнес моделей, що можна порівняти зі змінами, які сталися більше сторіччя тому з появою двигуна внутрішнього згоряння, який замінив використання коней та паровий двигун. У 20-му столітті він став лідером моторобудування і змінив світ. Але заразу, у 2019 році, його дні спливають, на нас чекає ера електромобілів. На виставці Busworld у Бельгії, Scania представила свій перший електричний міський автобус. На черзі вантажні автомобілі для міст та регіональних перевезень.

«Scania належить до 87 компаній у світі, які взяли на себе зобов’язання щодо встановлення кліматичних цілей відповідно до обмеження глобального потепління у межах 1.5°C, – продовжує Хокан Йюде. – В Україні ми лише розпочинаємо шлях до сталого розвитку. Під час Дня клімату у нас було багато плідних дискусій, як ми можемо вплинути та змінити ситуацію на краще. Наступного року ми представимо в Україні вантажівки на альтернативних видах палива та інші сталі рішення Scania, які вже широко використовуються у Європі та інших країнах світу».

Scania є частиною підрозділу компанії Volkswagen Truck&Bus GmbР та одним із світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів більше 16 тон. Головний офіс, науково-дослідний центр та заводи з виробництва вантажівок і комплектуючих знаходяться у Швеції, ще кілька заводів розташовані у Європі та Латинській Америці. У компанії працює 52 000 працівників, продукція представлена у понад 100 країнах світу, в тому числі в Україні з 1993 року. Мінімальні експлуатаційні витрати, надійність та безпека є основними характеристиками техніки Scania. Окрім транспортних засобів, компанія у кожній країні пропонує послуги з фінансування та обслуговування через дилерську мережу.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: