Вівторок, 10 грудня 2019 14:59

DAF розширює свою присутність у Європі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, DAF Trucks N.V. відкриває новий сучасний дилерський центр в муніципалітеті Лувр, що знаходиться в 25 км на північ від Парижу.

Відкриття абсолютно нового центру продажів вантажних автомобілів, запчастин, а також сервісного центру слідує за введенням в експлуатацію в 2017 році дилерського центру на півдні Паризького регіону в комуні Массі. Кількість власних дилерських центрів DAF Trucks в Європі становить п'ять, два з яких розташовані в передмістях Парижа.

Новий паризький дилерський центр DAF Trucks стратегічно розташований поблизу автостради A1, яка з'єднує Париж та Лілль, а також національних транспортних коридорів, логістичних центрів та аеропорту Шарль-де-Голль.

Об'єкти паризького дилерського центру DAF займають площу 3 400 м2. Тут розташовуються відділи продажів нових і старих вантажних автомобілів і 14 сервісних боксів з найсучаснішим обладнанням. Клієнтам доступний найширший асортимент запчастин, а також повний спектр фінансових послуг PACCAR. Команду паризького дилерського центру очолює Ліонель Бозіан (Lionel Bozian) – колишній директор з продажу DAF Trucks France.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: