Вівторок, 26 листопада 2019 12:40

Автоперевезення між Україною та Туреччиною спростять з 2020 р.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Як йдеться в повідомленні, вчора, у рамках робочого візиту до м. Лондон, міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів двосторонню зустріч із міністром транспорту та інфраструктури Турецької Республіки Джахит Тураном – передає SpecMachinery.com.ua.

В ході зустрічі міністр інфраструктури України заявив про готовність української сторони внести зміни до Угоди про міжнародні автомобільні перевезення та лібералізувати автомобільні перевезення між Україною та Туреччиною вже на початку 2020 року.

«Україна готова до лібералізації автомобільних перевезень із Туреччиною вже на початку 2020 року», – повідомив Владислав Криклій

Владислав Криклій наголосив на тому, що Україна відкрита для інвесторів і зацікавлена в їх залученні у транспортну галузь, зокрема, найближчим часом запланована концесія портів, аеропортів, залізничних вокзалів та доріг.

Міністри під час зустрічі також обговорили українсько-турецький діалог з питань співробітництва у сфері морського пошуку і рятування, перспективи розвитку комбінованих перевезень двома країнами, конструктивну співпрацю сторін у сфері авіаційного сполучення, результатом якої є стабільне зростання обсягів пасажирських перевезень між Україною і Туреччиною.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: